”Hamšík stannar i Napoli”

Napolis 26-årige lagkapten, Marek Hamšík, har ryktats bort från SSC Napoli under en längre tid. Ryktena har framför allt framhävt att slovaken och tränaren, Rafa Benitez, inte ska komma överens i Partenopei och att mittfältaren kommer att lämna klubben, som han har varit trogen sedan 2007, inom en snar framtid.

Nu uppger brittiska Sunday Express att mittfältsgeneralen trivs bra under Rafael Benitez ledning – samtidigt som han avfärdar ryktena om att han nästa säsong ska spela i Manchester United. Tidigare har flera, både brittiska och italienska källor, uppgett att den nye Red Devils-tränaren, Louis Van Gaal, har haft ett öga på slovaken – tillsammans med spelare som Cesc Fabregas och Toni Kroos.

Efter en långtidsskada, som är hans karriärs första allvarliga, hoppas nu Hamšík komma tillbaka till den regelbundna speltiden och hoppas på att göra en starkare säsong än den gångna.
– Jag har aldrig tänkt på att lämna, jag vill stanna i Napoli. Jag förväntar mig dock mer av mig själv och trots att jag har varit skadad, vill jag inte komma med en massa ursäkter, sade slovaken till den brittiska källan.

Samtidigt sade Hamšik att han aldrig har haft något problem med den forne Liverpool-tränaren, som nu i höst påbörjar sin andra säsong i Neapel-klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply