bet365

Galliani talar ut om Robinho, Honda och Urby

Milan har bortsett från de snart klara värvningen av Andrea Poli, siktet på att sälja Robinho till Santos och eventuellt även värva Keisuke Honda till klubben. Uppgifter har sagt att Milan sänkt sin prislapp på den brasilianska anfallaren Robinho nu, och att man hoppas att Santos accepterar förslaget. Det förslaget ska enligt uppgifter ligga på prislappen 8,5 miljoner euro.

”Igår kväll skickade vi till Santos vår slutliga ekonomiska begäran om Robinho,” förklarade Adriano Galliani på dagens presskonferens, där han samtidigt talade ut om Keisuke Honda som han har en annan uppfattning av än det som rapporterats i media.

”Jag ser Honda som en utmärkt trequartista. Om Robinho skulle lämna, så ska vi ta in en släpande anfallare istället,” säger vicepresidenten och berättar också att Urby Emanuelsons framtid i klubben är oklar, efter hans utlåning till Fulham under våren.

”Urby Emanuelson kan komma att stanna hos oss. Vi får prata om det med vår tränare, men annars får vi se vilka erbjudanden som finns. ”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply