Galatasaray vill värva Mario Mandzukic

Galatasaray vill värva Mario Mandzukic
bet365

Mario Mandzukic kan lämna Juventus för Galatasaray

Enligt italienska uppgifter sägs Galatasaray vara intresserade av att värva Mario Mandzukic från Galatasaray under det kommande transferfönstret.

Mario Mandzukic har under sin tid som fotbollsspelare representerat en längt klubbar. Efter att ha representerat Bayern München under två säsonger blev det en ettårig sejour i Atlético Madrid innan resan bar vidare till Serie A och Juventus. Kroaten kom till Juventus Stadium sommaren 2015 men nu kan det vara dags för ännu en flytt för kroaten.

Enligt italienska Sport Mediaset ska Galatasaray vara intresserade av att värva den 30-årige anfallaren som inte lyckats cementera en startplats i Allegris startelva. Denna säsong har det blivit 32 matcher men endast 7 mål och nu kan den Tysklandsfödde anfallaren vara på väg till Süper Lig.

Sport Mediaset rapporterar att Galatasaray är väldigt benägna att värva spelaren och att turkarna redan ska ha hört av sig för att värva Mandzukic vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Juventus 2016/2017

Vill byta Mandzukic mot Alexis Sanchez

Juventus sägs vara beredda att ta till medel för att lura Sanchez iväg från Emirates och till Italien, och att Mario Mandzukic är en del av denna plan. Enligt rapporter skall Mandzukic användas som bete för att få Arsenal att sälja Sanchez till Juventus, i utbyte mot Mandzukic. Det sades häftigt i somras att tränare Arsene Wenger var ute efter den kroatiske mittfältaren och Juventus hoppas att en potentiell bytesdeal med lite extra pengar vid sidan om skall vara nog för att övertala Wenger att låta Sanchez lämna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply