bet365

Uppgifter: Flertalet storklubbar jagar PSG:s unga fransman

bet365

Lucas Digne jagas av tre europeiska storklubbar

21-årige Lucas Digne ser ut att lämna PSG i sommar och är jagad av såväl italienska- som engelska klubbar.

Fransmannen Lucas Dignes tid i PSG har inte blivit som han förväntade sig när han kom till klubben 2013. Spelaren har under sina två säsonger i den franska huvudstadsklubben endast gjort trettio Ligue 1-framträdanden utan att imponera speciellt mycket. Därför ryktas en flytt ifrån PSG av talkSports vara aktuell för honom i sommar.

Engelska storklubbar länge varit intresserade

Digne kan mycket väl komma att lämna PSG i sommar och flera klubbar står redo att buda. Bland andra de engelska storklubbarna Liverpool och Arsenal, som länge har scoutat och velat köpa 21-åringen. De båda ville nämligen investera i fransmannen redan för två år sedan när han spelade för Lille, men fick då se sig besegrade av PSG som köpte honom. Inför det stundande transferfönstret hoppas klubbarna på nya tider och bättre förhandlingslycka och tros båda två vara beredda att gå steget längre för att få in 21-åringen i just deras klubb denna gång.

Roma är nyblivna intressenter

Precis som för två år sedan är de båda engelska storklubbarna däremot inte ensamma om att vilja värva Digne. Roma uppges nämligen också av talkSports vara intresserade, men sägs till skillnad från de engelska klubbarna inte vilja köpa, utan istället låna honom. Det som nu återstår att se är alltså om Digne vill byta klubb helt i sommar eller spendera en säsong på lån i en annan liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply