Tottenham vill värva från Marseille

Gianelli Imbula på Spurs radar

Tottenham har, enligt engelsk media, gått med i racet om Gianelli Imbulas signatur i sommar.

Gianelli Imbula har imponerat stort för sitt Marseille i den franska ligan den gångna säsongen. 22-åringen var en starkt bidragande faktor till att klubben återigen lyckades kvalificera sig för spel ute i Europa.

Den bollvinnande mittfältaren har dragit till sig stort intresse från toppklubbar i Europa och nu sägs en London-klubb vara speciellt angelägna om att locka mittfältaren till Premier League.

Kan erbjuda Stambouli som en del av övergången

Det är Daily Mirror som uppger att Tottenham gärna vill knyta till sig den unge fransmannen.

Utgångspriset för Imbula sägs ligga runt 12 miljoner pund, motsvarande 150 miljoner kronor. För att få till en något rimligare summa kan Tottenham tänka sig att erbjuda Benjamin Stambouli som en del av övergången.

Marseille har tidigare visat stort intresse för Stambouli och har även försökt sig på att låna 24-åringen, som kom till Tottenham från Montpellier. Men Spurs var då inte villiga att låna ut Stambouli men mycket talar nu för att klubben kommer att använda den överflödige mittfältaren för att ro hem Imbula.

Chelsea intresserade

Gianelli Imbula kom till Marseille under sommaren 2013 från Guingamp och har denna säsongen spelat hela 37 av 38 matcher i Ligue 1. Två mål och tre assist har det blivit för den hårt jobbande mittfältaren, som även dragit till sig uppmärksamhet från självaste José Mourinho och Chelsea.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply