Uppgifter: Tre klubbar visar intresse för Mauro Icardi

Uppgifter: Tre klubbar visar intresse för Mauro Icardi

Mauro Icardi har kopplats ihop med flera klubbar under vintern då han inte har någon startplats i Paris Saint-Germain. Något flytt har dock inte blivit av. Nu nämns tre klubbar som möjliga destinationer i sommar.

Allt har inte gått som på räls för Mauro Icardi sedan flytten från Inter till Paris Saint-Germain. Efter svaga insatser tillsammans med turbulens utanför planen finns anfallaren knappt med i tränare Mauricio Pochettinos planer. Det har gjort att PSG letat efter en ny klubb för spelaren som kopplats ihop med flera engelska klubbar, bland annat Arsenal. En faktor som dock försvårat en flytt är spelarens lön på 10 miljoner euro brutto per säsong.

Enligt uppgifter i italiensk press ska det nu finnas tre klubbar som går in i jakten på spelaren till sommaren. Calciomercato menar att AC Milan, Napoli och Roma ska vara de tre klubbar som har spelaren på sin radar. Det är dock oklart om Icardi vill gå ner i lön för att flytta i sommar samtidigt som klubbarnas löneerbjudande kommer vara mer eller mindre avgörande.

Icardi har tidigare kopplats ihop med Juventus vid flera tillfällen men då Den gamla damen värvade Dusan Vlahovic under vinterfönstret är det inte längre en trolig destination.

Spelaren har denna säsong stått för 38 mål och tio assist på 88 matcher.

Icardi har kontrakt med PSG till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG kan göra stora uppoffringar för att behålla Mbappé

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply