bet365

Uppgifter: PSG erbjuder megakontrakt för Rabiot

bet365
Uppgifter: PSG erbjuder megakontrakt för Rabiot

PSG erbjuder Rabiot ännu högre lön

Spelaren vars kontrakt går ut efter säsongen sägs vilja lämna för spel i Premier League. Samtidigt försöker Paris Saint-Germain få Rabiot att skriva på ett nytt kontrakt.

Adrien Rabiot ser i detta nu ut att komma att längre från fortsatt spel i Paris Saint-Germain nästa säsong. Mittfältaren vägrar att skriva på ett nytt kontrakt med den franska huvudstadsklubben samtidigt som han jagas av flera engelska klubbar. Liverpool och FC Barcelona sägs vara väldigt intresserade av att knyta till sig 23-åringen men PSG har inte gett upp om att spelaren kan stanna längre tid. Enligt fransk press ska nämligen PSG ha erbjudit den franske landslagsmannen ett nytt megakontrakt för att stanna på Parc des Princes.

Det är L’Equipe som rapporterar att PSG har gjort ett nytt försök att få till ett avtal med spelaren. Enligt tidningen ska klubbledningen erbjudit Rabiot ett nytt kontrakt värt 12 miljoner euro per säsong. Detta sägs vara fransmännens sista erbjudande då man är på gränsen till vad man kan spendera enligt Financial Fair Play.

SE ÄVEN: PSG kniper De Jong framför ögonen på Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply