Uppgifter: Kylian Mbappé nobbar Real Madrid – vill till Premier League

Uppgifter: Kylian Mbappé nobbar Real Madrid – vill till Premier League

Kylian Mbappé har vid flera tillfällen kopplats ihop med Real Madrid. Nu kommer uppgifter om att fransmannen tackat nej till marängerna och istället vill flytta till Premier League.

Att Kylian Mbappé kommer att spela i Real Madrid är något spansk media har basunerat ut vid flera tillfällen sedan genombrottet i AS Monaco. Så sent som i somras sades fransmannen vara på väg att packa väskorna för en flytt till den franska huvudstaden, men tillslut valde han att skriva på ett nytt kontrakt med Paris Saint-Germain och stanna ett år till. Nu kommer uppgifter om att Mbappé på nytt ska ha tackat nej till Real Madrid.

Det är brittiska The Times som skriver att Mbappé ska ha tackat nej till ett erbjudande att skriva ett förtidskontrakt med marängerna och att fransmannen nu blickar mot Premier League, där han bland annat har en bra relation med Liverpool.

Bröt tystnaden

Mbappé har vid flera tillfällen hållt tystnad och inte kommenterat något om framtiden. Efter den franska supercupfinalen i förra veckan öppnade han dock upp och berättade då att han inte stängde några dörrar.

– Jag har inte tagit ett beslut (om framtiden) och jag har inte gjort något val. Men jag har en överenskommelse med klubbpresidenten som innebär alla parter är skyddade, sa han enligt L’Equipe och avslutade:

– Ingen pratar om min situation inom klubben, allt fokus ligger på laget.

Mbappé har denna säsong stått för 25 mål och tre assist på 24 matcher i Paris Saint-Germain.

SE ÄVEN: Juventus stänger dörren för att sälja Dusan Vlahovic

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply