Bekräftar: ”Vi är i kontakt med Neymar”

Bekräftar: "Vi är i kontrakt med Neymar"

Cirkusen kring en eventuell återkomst för Neymar till FC Barcelona fortsätter. Nu säger Barcelonas presidentkandidat Jordi Farre att han är i kontakt med brassen.

Neymar har två och ett halvt år kvar på sitt kontrakt med Paris Saint-Germain. Brassen har vid flera tillfällen kopplats ihop med en återkomst till FC Barcelona. Nu bekräftar Barcas presidentkandidat Jordi Farre att han pratar med Neymar om att flytta tillbaka till Camp Nou.

– Spelarna som kommer hit kommer att väljas ut av sportchefen. Under våra möten har vi sagt att det bara finns ett fåtal spelare i världen på Barcelonas nivå, och Neymar är en av dem. Det kom ut information om att vi har pratat, och det stämmer att vi har pratat. Vi måste förbereda oss inför ett projekt. När 25 januari är här kommer det vara fyra dagar kvar av fönstret. Vi har pratat med många spelare och Neymar är en av dem, säger Farre till Barcelonabaserade tidningen Sport.

Farre säger att han ser en värvning av 28-åringen som en investering och inte en dyr utgift.

– I slutändan blir det väldigt billigt. Om du måste sälja Barça eller bygga upp varumärket Barça blir det annorlunda med honom. När man betalar för den här typen av spelare är det inte en kostnad, utan en investering, och man måste investera för att kunna växa. Det är inte annorlunda med Neymar. Dessa spelare visar sig vara väldigt billiga.

Neymar har spelat i PSG sedan 2017.

SE ÄVEN: Pioli bekräftar: “Förhandlar med Calhanoglu”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply