Bekräftar: PSG intresserade av Leo Messi

Bekräftar- PSG intresserade av Leo Messi

Paris Saint-Germain har tidigare ryktats vara intresserade av Leo Messi. Nu bekräftar sportchefen Leonardo att det finns intresse för argentinaren.

Leo Messi sitter på ett utgående kontrakt med FC Barcelona och allt mer tyder på att argentinaren inte kommer att fortsätta sin karriär på Camp Nou efter sommaren. Det har gjort att ryktena kring en ny klubb florerat under den senaste tiden. Både Manchester City och Paris Saint-Germain har kopplats ihop med Messi, nu bekräftar den sistnämnda klubben att intresse finns.

– Stora spelare som Messi finns alltid på PSGs önskelista. Men för tillfället är det inte läge att prata eller drömma om det. Det finns många lag som är intresserade av Messi och vi är ett av dem. Fyra månader är dock en hel evighet i fotbollsvärlden, säger PSGs sportchef Leonardo enligt France Football.

PSG har tidigare sagts vara öppna för att sälja Kylian Mbappé i sommar efter en dispyt med tränaren Mauricio Pochettino. Något som kan innebära att Messi anländer till Parc des Princes för att ersätta fransmannen till sommaren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal har fortfarande Diego Costa i tankarna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply