”Paris Saint-Germain sparkar Laurent Blanc – ersätter med Unai Emery”

PSG uppges sparka tränaren – ersätter med Sevillas Unai Emery

Paris Saint-Germain är på väg att sparka Laurent Blanc och ersätta honom med Sevillas succétränare Unai Emery, enligt uppgifter.

Laurent Blanc har varit med och byggt upp Paris Saint-Germain sedan 2013. Fransmannen har lett laget till stora framgångar men har dessvärre inte lyckats vinna Champions League med sina spelare. Inför nästa säsong har klubbledningen utlovat stora förändringar för att nå ännu högre, där man antytt att Blanc hänger löst från sin post. Diego Simeone har pekats ut som en möjlig ersättare till 50-åringen, men uppgifter har gjort gällande att argentinaren stannar i Atlético Madrid.

Succétränaren kan lämna Sevilla

Nu skriver Goal.com att PSG är på väg att sparka Blanc för att ersätta honom med Unai Emery, som varit oerhört framgångsrik i Sevilla. Han anslöt sig till La Liga-klubben för tre år sedan och har vunnit Europa League varje år sedan dess. Sevillas försvarare Timothee Kolodziejczak är inte förvånad över intresset för Emery.

– Han är en tränare med stora ambitioner. Han har haft fantastiska resultat de tre senaste åren, så allt är möjligt. Jag är säker på att han skulle vara intresserad av ett enormt projekt som PSG, säger han till spanska AS och fortsätter:

– Självklart är det normalt att han kopplas ihop med de stora lagen. Jag är inte överraskad att han är på PSG:s önskelista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365