Ligue 1-klubben Lyon jagar Emil Forsberg

Ligue 1-klubben Lyon jagar Emil Forsberg

Emil Forsberg kan flytta till Ligue 1

Enligt France Football är den franska liganian ute efter att värva svensken som jagas av bland annat Inter och Liverpool.

Emil Forsbergs insatser i Red Bull Leipzig gör eko runt om i fotbollseuropa. Tidigare har det rapporterats om att Liverpool och Inter jagar Forsberg och nu har ännu en storklubb dykt upp på listan över intresserade klubbar.

Enligt France Football ska även Lyon vara intresserad av svensken som denna säsong gjort fem mål på 17 matcher i den tyska andraligan. Lyon var förra säsongen med i guldstriden tillsammans med Paris Saint-Germain men har denna säsong halkat efter rejält och ligger hela 28 poäng bakom Zlatan Ibrahimovic och hans PSG.

Nu vill man förstärka laget med den före detta Malmö FF-spelaren men det kommer inte att bli lätt för de intresserade klubbarna att köpa loss 24-åringen. Forsbergs klubb Red Bull Leipzig vill nämligen inte sälja honom, vilket man bekräftat.

–  Liverpool är en stor klubb och i Jürgen Klopp har de en enastående tränare, ska Forsberg ha sagt till Klub magazin enligt tidningen samtidigt som Oliver Mintzlaff från RB Leipzig-basen håller Forsberg hårt:

– Emil har gjort en bra säsong. Han är en viktig beståndsdel i laget och kommer vara det i framtiden också, säger Mintzlaff till Bild.

VÄRDERAD TILL 82 MILJONER KRONOR

Forsberg är värderar till 82 miljoner kronor enligt Calciomercato.it. Sidan tar hänsyn till spelarens prestationer och att han har ett kontrakt som går ut i juni 2018.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply