bet365

Frankfurt tog viktig seger mot Schalke

Eintracht Frankfurt kom till hemmamatchen mot Schalke 04 med två raka förluster i bagaget, medan bortalaget hade tre raka matcher utan förlust inför avspark. När matchen var slut hade dock två sviter brutits, Frankfurt vann nämligen med 1-0.

Trepoängaren innebär att Frankfurt fortfarande hänger med i jakten på Europa-platserna i Bundesliga. Med åtta omgångar kvar att spela ligger de på en sjätteplats i tabellen, en plats som innebär Europa League-kval till nästa säsong.

Schalke ligger fortsatt med i toppen av tabellen. De har hittills plockat 46 poäng, en poäng mer än Frankfurt, och ligger på fjärdeplatsen som innebär kval till Champions League nästa säsong. Det är dock oerhört jämnt i kampen om Europa-platserna.

Matchens enda mål kom efter 41 minuter på en frispark som slogs av Marc Stendera. Mittfältaren Marco Russ nådde högst och nickade in 1-0 rakt framför mål. Timo Hildebrand i Schalke-målet kunde inte göra någonting åt nicken.

Schalke påbörjade sin jakt på ett kvitteringsmål och skapade tryck mot Freiburg-målet, men burväktaren Oka Nikolov stod för åtta räddningar och höll tätt mellan stolparna. Freiburg höll undan och vann matchen med 1-0.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply