Frankfurt besegrades av Bayern

Rekordstarten fortsätter för Bayern när man idag slog imponerande Eintracht Frankfurt med 2-0. Det var Franck Ribery och David Alaba som skulle göra målen för hemmalaget.

Inte förens det 44e minuten kom Bayerns första mål. Den ack så skadebenägne Franck Ribery skulle stå för målet. David Alaba slog en pass snett inåt bak till Javi Martinez som i sin tur passade bollen perfekt till Robery som enkelt kunde skjuta in bollen.

Frankfurts Anderson hade en nick i ribban direkt i andra halvleken, det var även den farligaste chansen som bortalaget bjöd på inför de livliga 71,000 på Allianz Arena.

Norsken Demidov tog ned Schweinsteiger i straffområdet med en kvart kvar att spela. David Alaba klev fram och gjorde inga misstag, 2-0 till Bayern.

Segern innebär att ligatiteln nu ligger i Bayerns händer. Schalke och Dortmund har en bra bit upp till FCB.