bet365

Thiago Silva försöker locka över Neymar till PSG

Thiago Silva försöker locka över Neymar till PSG

Brassarna kan bli lagkamrater i Paris Saint-Germain

Ett internt bråk kan få Neymar att lämna Barcelona. Samtidigt har hans landsman Thiago Silva försökt övertala honom att flytta till Paris Saint-Germain. 

Neymar har haft en kanonsäsong i Barcelona och har tillsammans med Lionel Messi och Luis Suarez bildat den hetaste anfallstrion i Europa. Brassen, som var en av toppkandidaterna till FIFA Ballon d’Or, ska under den senaste tiden ha varit i kontraktsförhandlingar med den katalanska storklubben gällande en förlängning – men diskussionerna verkar inte ha gått helt smärtfritt.

”De försöker lura honom”

Det är journalisten Eduardo Inda, vän till Neymars far, som hävdar att Barca försökt lura 24-åringen vad gäller ett förnyat kontrakt. Framförallt handlar det om lagkamraten Messi, där de ska ha uppgett att den argentinske stjärnan tjänar betydligt mindre än vad han faktiskt gör.

– Barcelona har sagt till pappan att de har kvar samma lön för Messi, men de har faktiskt förbättrat den. Messi har i sitt nuvarande avtal samma lön i två år och med start det tredje året går den upp från 16 miljoner euro per år till 26 miljoner. Neymars pappa är rasande, de försöker ju lura honom med förnyandet, säger Inda.

Kan lämna för Paris Saint-Germain

Samtidigt ska anfallarens landsman, Thiago Silva, ha försökt locka över honom till Paris Saint-Germain. Under Ballon d’Or-galan i Zürich pratades de båda vid angående en flytt till den franska huvudstaden, och enligt Silva så har han inga dörrar stängda.

– Jag sa till honom ”Kom och spela med mig i Paris”. Han skrattade lite men han reagerade inte. Han sa ”Vi får se vad som händer, vi fortsätter så här och efter säsongen kommer du veta vad jag kommer göra”, säger PSG-försvararen till Le Parisien och fortsätter:

– Neymar är 24 år och redan på toppen. Jag tror att han kommer att bli den bäste spelaren i världen om ett eller två år. Neymar är mycket stark och han är smart. Det finns många människor som arbetar åt honom och stöttar honom.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply