CHOCKEN: Barcelona kan få nytt transferförbud

bet365

Barcelona kan straffas igen

Precis när Barcelonas transferförbud gått ut kommer uppgifter i spansk media som säger att den katalanska klubben kan komma att bestraffas igen.

Det är den spanska tidningen AS som via sin Barcelona-redaktion rapporterar att de regerande Champions League-mästarna kan komma att få ytterligare ett straff. Detta efter att man ska ha värvat unga spelare på fel sätt, både från Spanien och andra länder i världen. Fram tills nu har klubben jobbat på som vanligt och det är inte mycket som har påverkat klubben i helhet, förutom att man inte kunnat skriva in Aleix Vidal och Arda Turan i spelartruppen.

Man sägs även jobba väldigt hård med de juridiska bitarna för vissa spelare då FIFA har bett om information om några spelare för ett par veckor sedan. Situationen är dålig för den blåröda klubben då ett av ungdomslagen kommer att spela en turnering i Madrid under nästa vecka och man ska enligt tidningen endast ha tillgång till 12 spelare.

Till AS säger en källa inom klubben att man inte förvänta sig att någon ungdomsspelare skulle lämna klubben, vilket det tillslut blev och nu står man med problem framför sig.

Det återstår att se om man blir straffad och var straffet i så fall skulle komma att betyda, då det hänt en gång tidigare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply