Ferguson missnöjd med tilläggstiden

Manchester United låg under med två mål efter den första halvleken. Nani och Shinji Kagawa lyckades att reducera vid två tillfällen, men trots ett enormt spelövertag i den andra halvleken kom man inte närmare än så. Tottenham vann matchen med 3-2.

Efter slutsignalen så var Alex Ferguson missnöjd med tilläggstiden, och menade att det var ett hån mot matchen att lägga till fyra minuter.

”Det blev endast fyra minuter tilläggstid, det är en hån mot matchen. Det var sex byten som gjordes, läkarna kom in på plan och där har du redan fyra minuter. Dessutom så tog deras målvakt god tid på sig vid varje utspark”.

Rooney gjorde comeback, något som glädjer Sir Alex

”Dina chanser till att vinna en match ökar när du har spelare som Rooney på plan, han är fantastisk. Hela laget spelade bra i den andra halvleken, men det är poängen som räknas”.