Ferdinand: ”Vi behöver inte värva fler”

Manchester United har fått två bud på Barcelona-mittfältaren Cesc Fabregas förkastade under sommarens transferfönster. Det har också gått rykten om att den nye managern David Moyes lagt bud på Thiago Alcantara, men det har dementerats från klubbens sida. Thiago valde för övrigt att flytta till Bayern München.

Det innebär att ytterbacken Guillermo Varela – värvad från Atletico Penarol – är den ende spelare som kommit till klubben under Moyes ledning (även om det var Sir Alex Fergusn som fick upp ögonen för uruguayanen). Yttern Wilfried Zaha har visserligen anslutit till Old Trafford, men 20-åringen blev klar redan i januari från Crystal Palace och lånades sedan ut till Palace för resten av säsongen.

Men veteranmittbacken Rio Ferdinand, 34, tycker inte att det behövs fler värvningar till det lag som vann Premier League med elva poängs marginal ner till Manchester City förra säsongen och att laget kommer fajtas om titeln oavsett vad som händer fram till 1 september, när transferfönstret stänger.

– Vi är självsäkra. Om vi var tvungna att gå in i säsongen med spelarna som vi har nu skulle jag vara mer än säker och med höga hopp om att prestera bra och vinna titlar, berättar Ferdinand enligt Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply