bet365

Fellaini eller Witsel för Juventus?

Bianconeri har flitigt länkats ihop med mittfältarna under säsongen

Juventus är ute efter en ny mittfältare till Massimiliano Allegris trupp. Och enligt Tuttosport blir det antingen Manchester Uniteds Marouane Fellaini eller Zenits Axel Witsel.

Uppgifter har tidigare hävdat att Juventus kommer vara på jakt efter en ny mittfältare när transferfönstret slår upp sina portar i juli. Idag fortsätter den Turin-baserade tabloiden Tuttosport på samma ämne, och ställer sig där den stora frågan – Marouane Fellaini eller Axel Witsel?

Tidigare länkats till Napoli

Enligt tabloidens uppgifter på lördagen anser klubben att de har hittat den rätta profilen i Manchester Uniteds belgiske landslagsmittfältare Marouane Fellaini. Det är inte första gången som han länkas till Serie A, då uppgifter förra sommaren länkade ihop mittfältaren med Napoli.

Bestämt sig för att lämna Zenit

Men vad tabloiden erfar så kan det vara så att 27-åringen konkurrerar med Zenit-stjärnan Axel Witsel om en plats i Bianconeri. Tuttosport skriver att ingen av spelarna sitter i förarsätet hos Turin-klubben. Fellaini ses som ett mer defensiv alternativ mot de mer kreativa möjligheter som Witsel besitter.

LÄS ARTIKELN: Witsel: ”Juventus är ett alternativ”

Den sistnämnda, Zenit-stjärnan har redan slagit fast att han tänker lämna Ryssland efter säsongen. Och spelarens far, Thierry Witsel, har tidigare bekräftat att Juventus är ett av flera alternativ för belgaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply