Fejzullahu kan lämna DIF i sommar

Tidigare i år spelade Djurgården en träningsmatch mot Union Berlin, matchen avbröts med några minuter kvar och slutresultatet skrevs till 1-1. Inför mötet hade den tyska klubben bestämt sig för att kolla extra på Erton Fejzullahu.
Fejzullahu gjorde en bra match och Union Berlin har nu hållit ett öga på anfallaren under en längre tid. Enligt uppgifter vill Union Berlin värva Erton Fejzullahu och att han i så fall skulle få nästan tre miljoner i årslön.

– Jag kan tänka mig det eftersom jag lekte med dem i träningsmatchen. Jag vet att Khaled (El-Ahmad, förre chefsscouten) la till ett gott ord om mig innan vi mötte dem och att Berlin skulle kolla på mig i den matchen, säger Erton Fejzullahu i en intervju.

– Det är klart att det alltid är lockande att ha intresse från utländska klubbar. Det jag visste om laget är att det är en bra klubb. Det är en klubb som ägs av fansen, som byggde upp arenan och skänkte bort pengar för att klubben skulle överleva en gång i tiden. Sedan var laget sjukt bra mot oss. Ett spelande lag. Och det är klart, Berlin är inte en helt fel stad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply