”Falcao lämnar inte i januari”

Radamel Falcao, 27, lämnade Atlético Madrid för det nyrika AS Monaco under sommaren. Mycket spekulationer har omgivit colombianen sedan dess, bland annat rapporter från England och Spanien som föreslagit att erbjudanden kan komma för att försöka locka över Falcao från Monaco i januari.

Stjärnanfallaren missade lagets seger mot Rennes under lördagen vilket gav ytterligare bränsle till spekulationerna om en försäljning av 27-åringen som rapporteras vara missnöjd i Frankrike. Men klubbens sportchef Vadim Vasilyev har gått ut och konstaterat att Falcao inte ska någonstans.

– Han är väldigt glad här, berättade Vasilyev för Eurosport. Han känner sig riktigt bra i Monaco. Vi åt middag med honom, hans fru och presidenten för några dagar sedan och han älskar både klubben och staden. Så det finns inga problem och han kommer inte lämna i januari. Det är säkert.

Anledningen till att Falcao inte deltog i lördagens match var – enligt Vasilyev – att han kände smärtor i låret och vilades som en säkerhetsåtgärd.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365