Falcao kan bli aktuell för Chelsea

bet365

Radamel Falcao kom till nyrika AS Monaco från Atlético Madrid i somras men redan efter några månader har det börjats rapportera om att colombianen inte trivs i furstendömet och skatteparadiset. Monaco har gått ut och meddelat att Falcao inte ska någonstans men rapporter från Frankrike hävdar att allt inte är som det ska bakom kulisserna.

Även efter att lagkaptenen Eric Abidal berättat för pressen att 27-årige Falcao försäkrat honom att inte flytta, kan meningsskiljaktigheterna med tränare Claudio Ranieri orsaka en flytt. Le10Sport skriver att Falcao varit missnöjd sedan han blev utbytt i den 63:e minuten mot Nantes i slutet av november.

Det tillsammans med den ryska ägaren Dmitry Rybolovlevs bekymmer angående Financial Fair Play gör att det finns en liten möjlighet att Monaco säljer sin anfallsstjärna. Då rapporteras Chelsea vara närmast till hands, eftersom Falcaos agent – Jorge Mendes – också är agent till Chelseas manager José Mourinho.

Monaco begär dock skyhöga 915 miljoner kronor för att sälja sin guldklimp, men Chelsea hoppas att det finns mer utrymme för förhandlingar om Falcao inte slår sig till ro under de närmaste veckorna. Detta skriver Daily Express under torsdagen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply