Extra: Samtliga resultat från Ligacupen

På tidagen spelades den andra omgången av den engelska ligacupen, och det gick i stort sett som väntat. Omgångens största överraskningar är att Premier League-klubben Fulham slogs ut av Championship-nykomlingen Sheffield Wednesday, som vann hemma på Hillsborough Stadium med 1-0. Gary Madine gjorde matchens enda mål på straff i den andra halvleken, även om Brede Hangeland fick in en kvittering. Kvitteringen dömdes dock bort av domarteamet och Sheffield Wednesdays bragd var ett faktum.

Även Stoke blev utslagna från den engelska ligacupen, där Swindon Town stod för omgångens skräll. Det var en målrik tillställning som avgjordes först i slutskedet av den andra förlängningskvarten, när James Collins fick in bollen med endast minuten kvar på matchuret. Bortsett från dessa två skrällar gick övriga tio Premier League-klubbar vidare till nästa runda.