EXTRA: Rasande Rafa lämnar efter säsongen

Chelsea fixade avancemanget i FA-Cupen på onsdagskvällen, när Middlesbrough besegrades med 0-2. Men det är med största sannolikhet efterspelet från Chelseas tränare Rafael Banitez som kommer att sno åt sig rubrikerna i fotbollseuropa. För efter matchen bröt en rosenrasande tränare ut i hård kritik mot klubbens egna supportrar, samtidigt som han själv bekräftade att han lämnar efter säsongen.

”Jag har varit ansvarig inom fotbollen i 26 år. Jag har vunnit Champions League, VM för klubblag, FA-cupen, italienska Super Cup, spanska ligan två gånger, nio troféer, alla troféer du kan vinna klubbnivå,” säger Rafa Benitez efter matchen på presskonferensen enligt Sky Sports. 

”Den gruppen av fans, gör inte något som gynnar laget när de sjunger och slösa tid på att förbereda banderoller. Det är för att någon gjorde ett misstag när de gav mig titeln som ’tillfällig manager’.”

Jag kommer att lämna i slutet av säsongen, så de behöver inte slösa tidmig. De måste koncentrera sig på att stödja laget, det är vad de måste göra nu.”

I slutändan gör de inte något som gynnar klubben, resten av fansen eller spelarna.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply