bet365

EXTRA: Manchester City vill ha Zlatan

Vissa managers tröttnar bara aldrig på att värva anfallare till klubben. Ett praktexempel på detta är Manchester Citys Roberto Mancini. För trots att 48-åringen redan har anfallare så som Mario Balotelli, Carlos Tevez, Sergio Agüero och Edin Dzeko, så verkar han inte ha tröttnat.

Den danska tidningen Tipsbladet uppgav nyligen att Manchesterklubben, Manchester City, med dess oljemiljardär till ägare, jagar den svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan har än så länge haft en strålande säsong i Ligue 1, för sitt PSG, och har på 12 matcher levererat så mycket om 13 mål. Detta har, enligt samma källa, verkligen fått upp Mancinis ögon för svensken (om han nu inte hade det innan) och klubben sägs jaga Zlatans signatur redan i januari.

Något som dock bör läggas på minnet är att Zlatan kom till Paris så tidigt som i somras, och därför har många övriga tidningar runt om i världen stämplat detta rykte som otrovärdigt. Caughtoffside.com uttryckte detta som en övergång som i så fall skulle ses som mer trolig till sommaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply