EXTRA: Albornoz tillbaka till spel

bet365

Tidigare rapporterade Silly Season att Miiko Albornoz skulle få två månaders avstängning av Malmö FF, men nu har klubben ändrat sig.

Enligt rapporter skulle högerbacken få två månaders extra avstängning, men nu kan han vara tillbaka mot Öster den 22:e april.  Det innebär att han fick straffet förlängt två matcher och missar matcherna mot Kalmar och AIK. 

Jag förstår om många är upprörda och inte vill se mig i Malmö FF:s tröja. Det som hände kan jag inte göra något åt i efterhand men jag ångrar mig väldigt djupt. Därför känner jag stor tacksamhet till klubben som ger mig chansen att komma tillbaka, sade Albornoz upp på presskonferensen enligt Expressen

Ingen människa, i detta rummet, är perfekt. Vi har sagt som förening att Miiko i allra högsta grad infriar de krav som vi känner att en spelare ska representera oss. Han har begått ett misstag men för oss har det aldrig varit tal om att Miiko inte kommer tillbaka, säger VD:n Per Nilsson.

Det var den 12:e februari som Albornoz blev avstängd efter domen för sexuellt utnyttjande av barn, och nu kan alltså U21-landslagsmannen vara tillbaka i spel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365