Evra dementerar transferspekulationer

Den franske vänsterbacken Patrice Evra, 32, köptes av Sir Alex Ferguson till Manchester United 2006 och sedan dess har landslagsmannen utvecklats till en nyckelspelare på Old Trafford.

Fransmannens kontrakt löper ut till sommaren och rapporter i media har hävdat att han inte kommer förlänga sitt kontrakt – istället sägs han återvända till hemlandet och Paris Saint-Germain eller Monaco.

Dessa rykten uppstod efter att Evra ställde upp på en intervju i Frankrike där han hintade om att personliga orsaker, till exempel hemlängtan, skulle tvinga honom till att lämna de regerande Premier League-mästarna.

David Moyes, som ersatte Ferguson på managerposten i somras, hade också ett välkänt intresse för både Fabio Coentrão och Leighton Baines under sommarfönstret. Transferspekulationerna sägs ha stört Evra men det förnekar 32-åringen bestämt.

– Jag gjorde en intervju i Frankrike och jag sa att det var personligt, sade Evra till MUTV, klubbens egna TV-kanal på webben. Jag har inte sett vad folk säger men saken är att om någon vill prata om mitt kontrakt, som löper ut efter den här säsongen, måste de prata med Manchester United och min agent. Jag? Jag älskar den här klubben så mycket.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply