bet365

Everton krossade Stevenage i FA-cupen

bet365

Evertons säsong har varit mycket fin. I ligan är man i allra högsta grad med i kampen om en Champions League-plats och ett stundande Merseyside-derby på tisdag ligger runt hörnet. Innan dess skulle man dock åka till Lamex Stadium i Stevenage och avancera i FA-cupens fjärde runda. Det skulle inte vara några problem när man vann med hela 4-0.

Det dröjde endast fem minuter och en sekund innan nollan sprack för Chris Day i hemmamålet. Steven Naismith konverterade ett grötigt inspel och fick upp bollen högt in i mål. Planen var av usel kvalité, men det hindrade inte Everton från att effektivt sätta sina chanser. Naismith gjorde även tvåan i första halvlek när kaptenen Jon Ashton slarvade bort bollen till skotten som satte friläget han blev tilldelad.

Johnny Heitinga, kraftigt bortryktad, gjorde 0-3. Kevin Mirallas höll på ett akrobatiskt sätt bollen i spel och belgarens spark föll till Heitinga som nickade in bollen bakom 39-åriga Day. En annan inhoppare förutom Heitinga, Magya Gueye, avslutade målfesten för Everton med fem minuter kvar på matchklockan.

Den femte rundan (åttondelsfinaler) lottas söndag eftermiddag.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply