Uppgifter: Gary Neville erbjuds nytt kontrakt med Valencia

Uppgifter: Gary Neville erbjuds nytt kontrakt med Valencia

Valencia erbjuder Gary Neville kontraktsförlängning?

Enligt både spanska och engelska medier kan Valencias tränare Gary Neville få ett nytt kontrakt med Valencia, detta trots några usla månader för laget.

Gary Neville tog över Valencia efter Nuno Espirito Santo som fick sparken i slutet av november månad. Engelsmannen som tidigare jobbat som expertkommentator aldrig tränat ett fotbollslag men tog över den spanska klubben då han är en bra vän till ägaren Peter Lim. Det börjar dock gå på bättringsvägen. Efter tio raka ligamatcher utan vinst har man nu vunnit två raka vinster, detta samtidigt som man tog sig vidare till åttondelsfinal i Europa League efter att ha slagit Rapid Wien med totalt 10-0 på två matcher.

Den före detta Manchester United-försvararen säger efter torsdagens vinst att han är nöjd men att laget måste fortsätta jobba hårt.

– Jag var nöjd med vår professionalitet och attityd samtidigt som mentaliteten var på topp. Vår insats var väldigt bra, men jag tror att man måste tänka på detta sätt inför varje match för att bli ett starkare lag och vinna fler matcher. Jag sa att vi hade två jobb, det ena var att ta oss vidare från dubbelmötet, men samtidigt ville jag att vi skulle göra en bra match. Vi lyckades göra både och och jag gratulerade spelaren efter matchen och sa att vi skulle fira med mat och dryck.

Nu rapporterar både brittiska Sky Sports och spanska Diario AS att tränaren kan komma att förlänga sitt kontrakt med ytterligare två år. Den nuvarande överenskommelsen går ut efter säsongen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply