Eto’o närmar sig Ajax

Samuel Eto’o, 33, är för tillfället kontraktslös efter att hans ettårskontrakt med Chelsea löpte ut tidigare under sommaren. West Ham och Tottenham, två London-rivaler till Chelsea, har uttryckt sitt intresse för att hålla kameruniern kvar i engelska Premier League. Men nu har de holländska mästarna gett sig in i leken, rapporterar Sky Sports.

Ajax är kända för sin förmåga att fostra egna talanger men holländarna håller alltid dörren öppna för erfarna värvningar som kan hjälpa de framtida stjärnorna i Amsterdam. Möjligheten att värva Eto’o, tidigare hyllad anfallare i Barcelona, verkar vara för bra för att missa för Ajax-sportchefen Marc Overmars.

– Samuel verkade väldigt hungrig på att få spela för Ajax, berättade Overmars för Voetbal International efter att ha pratat med kameruniern. Han är i form och har ett stort driv att lyckas ännu en gång. Vi vill inte blockera framväxten av våra talanger, till exempel Arkadiusz Milik och Richairo Zivkovic, men om det är möjligt att värva en världsklasspelare som Eto’o, varför inte? Det skulle vara fantastiskt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply