Eto’o kan återvända till Inter

Samuel Eto’o är tillgänglig på transfermarknaden efter att Anzhis främsta investerare dragit sig ur projektet. Hittills är det Chelsea som har ryktats vara närmast en övergång för kameruniern, något som 32-åringens agent ser ett antal problem i.

– Chelsea har en tydlig klubbpolicy att inte värva spelare över 30, sa Claudio Vigorelli till Il Giornale och fortsatte.

– Jag pratade med Jose (Mourinho), som var villig att ge Samuel ett ettårskontrakt, men Chelsea väntar på Wayne Rooney. Mourinho har honom bara i huvudet och väntar på att situationen med Manchester United ska lösas.

Detta öppnar istället för Inter, klubben som Eto’o lämnade för exakt två år sedan.

– Samuel vill komma tillbaka till fotbollen som betyder något. Han trodde på Anzhis projekt, men sedan en dag så ändrade sig ägaren och sa ”det är över”. Det är en fruktansvärd lågkonjunktur nu och det är inte bara en fråga om att sänka sin lön. Det är svårt att hitta en klubb som är villig att ge €8 miljoner eller ens €5 miljoner per säsong.

– Inter är också med i leken. Eto’o skulle gärna komma tillbaka, men det är svåra tider. Vi för diskussioner om det. Fotboll är väldigt oförutsägbart, så om Inter vinner mot Genoa imorgon så kanske de glömmer Eto’o. Om de förlorar så förändras allt helt och hållet. Vad jag kan garantera är att Inter och Massimo Moratti finns kvar i hans hjärta.

Samuel Eto’o har kontrakt med Anzhi Makhachkala säsongen ut och har gjort två mål på fem matcher i årets Premier Liga.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply