Eriksen öppnar för Borussia Dortmund

bet365

Det är redan klart att Mario Götze lämnar Borussia Dortmund efter säsongen för spel med konkurrenten Bayern München. En av alternativen till ersättare som det talats om är Ajax-stjärnan Christian Eriksen. Den danska landslagsspelaren väntas lämna den nyligen korade ligamästaren efter säsongen och det är ett antal storklubbar jagar mittfältarens signatur.

Nu har dock mittfältaren själv medgett att han ser Borussia Dortmund som ett mycket intressant alternativ.

”Borussia Dortmund? Det skulle inte vara ett dåligt alternativ. Jag mötte dem två gånger med Ajax och förlorade båda matcherna. Dortmund skulle vara trevligt,” säger den 21-årige spelaren till Algemeen Dagblad, och fortsätter:

”Jag har inte hört något konkret från min agent, men jag skulle vara öppen för det om ett bra tillfälle kom upp. Om ingen klubb lägger fram ett erbjudande, kommer jag skriva på ett nytt avtal, då jag vill att Ajax ska få lite pengar på mig. Jag har inte riktigt tänkt på det, att jag kanske har spelat min sista hemmamatch för Ajax.”

Den danske stjärnan, som med 10 mål och 17 assist i den nuvarande säsongen har varit den bästa spelaren i klubben, värderas enligt transfermarkt.de till 16 miljoner euro. Hans nuvarande avtal  löper ut 2014.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365