Enkel seger för Arsenal

Den första halvleken dominerades som väntat av det rödvita hemmalaget som redan efter två minuter skulle ta ledningen genom dansken Nicklas Bendtner som något överraskande fick chansen från start. Skön revansch för Bendtner som varit ifrågasatt och närmast hånad som reserv till givne Oliver Giroud på topp.

Arsenal fortsatte sedan att dominera kraftigt och tidigare nämnde Bendtner fick ett lysande läge att göra 2-0 efter att Allan McGregor i Hull-målet släppt en livsfarlig retur, men dansken fick inte ordning på fötterna.

Starten på den andra halvleken bjöd även den på ett tidigt mål från London-laget efter att Aaron Ramsey med en strålande passning hittat fram till radarpartnern Mezut Özil som enkelt placerade in 2-0-målet från sin vänsterposition.

Några fler mål blev det inte i matchen utan Arsenal trummar på i ligatoppen och har nu samlat ihop hela 34 poäng på de 14 första matcherna i Premier League.