Uppgifter: Arsene Wenger förlänger med Arsenal

bet365
Uppgifter: Arsene Wenger förlänger med Arsenal

Stannar i tre säsonger till

Rapporter i England meddelar att Arsenals tränare Arsene Wenger står inför en förlängning med klubben som kommer att sträcka sig två säsonger utöver hans nuvarande kontrakt som är på ytterligare ett år.

Arsenal har en säsong bakom sig som har gått lite upp och ner. Inför föregående säsong var de en av favoriterna att ta hem Premier Leaguetiteln och gjorde en bra start på säsongen. Men efter ett par svaga insatser gick deras säsong något utför och alla supportrar började att klaga. Det var framförallt tränare Arsene Wenger som fick klagomålen riktade mot sig och många supportrar ville se tränaren avgå från sin position. Wenger har varit tränare i Arsenal i 20 år och många anser att det börjar bli tid för fransmannen att söka sig någonting nytt och få in fräscha krafter i klubben.

Detta ser dock inte ut att hända inom den närmsta framtiden, då den engelska tidningen The Mirror rapporterar om att Wenger står inför en kontraktsförlängning med klubben. Den 66årige tränaren går nästa säsong in i sitt sista år med klubben enligt kontraktet och klubbens ledning ryktas nu vilja förlänga detta med ytterligare två år.

Många supportrar, däribland kändissupportern Piers Morgan, har varit väldigt tydliga med att de är besvikna på den föregående säsongen där deras titelchanser såg riktigt starka ut innan deras något svaga prestationer gjorde att de tillslut enbart tog en andraplats i ligan. Men Wenger har gjort det klart att hans intention är att stanna i klubben och har signalerat att han har starka intentioner att göra någonting av laget, då han redan har förstärkt truppen i form av värvningen av den starke och lovande mittfältaren Granit Xhaka.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply