Shkodran Mustafi kan lämna för Chelsea

Shkodran Mustafi kan lämna för Chelsea
bet365

Många klubbar kopplas ihop med försvararen

Den tyske landslagsmannen och Valenciaförsvararen Shkodran Mustafi har länge ryktats vara på väg bort från den spanska klubben, rykten som blir allt konkretare och senaste rapporterna från England säger att Mustafi närmar sig en flytt till Chelsea.

Shkodran Mustafi är en eftertraktad man. Den 24årige tyske Valenciaförsvararen började sin professionella karriär i Everton, innan han gick till Sampdoria för att 2014 sluta upp med Valencia, där han de senaste två säsongerna har gjort ett bra jobb. Tillräckligt bra för att få flertalet stora europeiska klubbar att vända sina blickar efter tysken. Utöver en mindre muskelskada fick Mustafi spela nästan alla matcher förra året och bidrog till och med med två stycken mål.

Även under Tysklands sejour i EM 2016 i Frankrike var Mustafi en bidragande faktor till att de tog sig vidare, med ett nickmål samt hårt arbete i en tysk defensiv som såg lite skakig ut i början. Han såg till att göra det som förbundskapten Jogi Löw sade till honom även om det innebar positionsbyte, och han gjorde det bra.

Enligt de senaste rapporterna från England så skall mittbacken nu vara på väg att göra en deal med Londonklubben Chelsea skriver TMW. Flertalet stora klubbar som stadsrivalerna Arsenal, Tottenham, Juventus och Bayern München har alla visat någon form av intresse för försvararen. Erbjudandet från Chelsea sägs ligga på 25 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply