Quique Sanchez Flores vill återvända till Premier League

Quique Sanchez Flores vill återvända till Premier League

Kan se sig själv i den engelska ligan

Quique Sanchez Flores fick sparken av Watford och gårdagens match var hans sista på Vicarage Road, men Flores tittar tillbaka på en bra säsong och menar på att han hoppas kunna få återkomma till Premier League.

Watfords tränare Quique Sanchez Flores var rörd efter gårdagens sista hemmamatch på Vicarage Road där han fick ett riktigt avslut från Watford fansen. Det blev tidigare i dagarna klart att Flores inte kommer att fortsätta träna Watford nästa säsong och matchen mot Sunderland, som slutade 2-2, blev hans sista som tränare för klubben. Spanjoren fick betala priset för en extremt dålig andrahalva av säsongen, trots att Watford gjorde suveräna resultat i höstas samt hamnade på en 13: onde plats i Premier League, vilket är deras högsta placering i ligan på 29 år. Flores tror på att han har vad som krävs för att bli en framgångsrik tränare i England och vill jobba i Premier League igen.

– Det är viktigt för nu vet alla hur jag tränar och hur jag leder laget. Spanien är Spanien men England är annorlunda, berättade han för Sky Sports.

– Det var viktigt att anpassa sig och nu vet jag att jag är redo att komma hit någon dag. Jag hoppas att få vara här igen. Jag har känt stödet från Watford under hela säsongen. Säsongen i fråga om resultat är riktigt bra. Jag har njutit av upplevelsen. Det var väldigt viktigt för Watfords framtid att stanna i Premier League.

– Vi har ett tävlingsinriktat lag. Självklart behöver vi tänka på framtiden men vi har etablerat oss i Premier League med våra resultat och har priset från FA Cup semifinalen så vi har många anedningar att tänka att det var en bra säsong, avslutar Flores.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply