Tottenham går in för värvning av Atléticos Nicolas Gaitan

Tottenham går in för värvning av Atléticos Nicolas Gaitan

Kan värva anfallaren på en lånedeal

Tottenham Hotspur är i behov av en offensiv kraft och kan komma att vänta sig till spanska Atlético Madrid då Nicolas Gaitan har fångar Mauricio Pochettinos öga och skulle kunna vara villig att gå med på en utlåning efter lite speltid.

Londonklubben Tottenham Hotspur har behov av att polera upp sina offensiva krafter något efter en svag säsong med en stark defensiv men få gjorda mål. Tränare Mauricio Pochettino har gjort ett bra jobb med klubben och numera är även de inräknade bland titelkandidaterna, om än i en något svagare position än övriga, men den argentinske tränaren är inte nöjd där. Tottenham har för närvarande sex raka vinstmatcher bakom sig efter en triumferande 2-0 vinst över ChelseaWhite Hart Lane och enbart sju poäng upp till serieledarna.

Pochettino har sällan varit aktiv under januarifönstret men spanska medier, bland annat AS, skriver nu att Atlético Madrids högerytter Nicolas Gaitan skall vara av intresse för argentinaren. Gaitan anslöt till Atlético i somras från Benfica, där han hade 41 mål på 253 matcher, vilket väckte intresse hos Atletis Diego Simeone, men än så länge har det enbart blivit fem starter och två gjorda mål i La Liga-klubben.

28-åringen är något äldre än vad Pochettino föredrar att ha i sin trupp men argentinaren och landsmannen Gaitan kan bidraga med erfarenhet i en möjlig lånedeal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply