bet365

Officiellt: Kyle Walker förlänger med Tottenham

Högerbacken förlänger med fem år

Tottenhams högerback Kyle Walker är en nyckelspelare i försvaret och klubben har nu skrivit ett nytt kontrakt med högerbacksstjärnan, det sjunde nya spelarkontraktet på bara en månad.

Tottenham Hotspur ligger inte på latsidan när det gäller att försäkra sig om att deras spelare stannar kvar i klubben och har den senaste månaden skrivit på en rad nya kontrakt med viktiga spelare som de vill behålla i norra London. Den senaste månaden har det blivit sex stycken nya kontrakt skrivna då Spurs har kommit överrens med akademitalangen Harry Winks, Eric Dier, Dele Alli, Christian Eriksen, Tom Carroll och nu senast Danny Rose som alla har skrivit på nya kontrakt, många av dem fram till 2021. Nu bekräftar klubben på sin officiella hemsida att Kyle Walker blir den sjunde spelaren på kort tid som kritar på ett nytt kontrakt med Londonklubben till 2021.

– Det är en stor ära. Jag vill säga tack till ledningen och tränaren som tror på mig. Det har varit en lång tid här, men en väldigt trevlig sådan. Jag njuter för fulla drag. Det är som mitt andra hem nu och jag är glad att få binda min framtid till Tottenham Hotspur, sade försvararen själv om det nya kontraktet.

Walker är en av de spelare som har varit längst i klubben och är på väg mot 200 matcher i alla turneringar för Lilywhites. Högerbacken kom till laget från Sheffield United sommaren 2009 och har efter utlåningar till QPR och Aston Villa etablerat sig själv som en startspelare 2011/2012 fick han dessutom äran att ta emot priset som PFA årets unga spelare efter en stark säsong. Walker var även en av nyckelspelarna under förra årets kampanj som såg dem sluta på en tredjeplats i ligan och ta hem en Champions Leagueplats, och hans insatser gjorde att han fick spela under Roy Hodgson för England.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply