Toni Kroos jagas av Manchester United

Toni Kroos jagas av Manchester United

Real Madrid-stjärnan eftertraktad

Manchester United försökte värva dåvarande Bayern München-mittfältaren Toni Kroos för två år sedan, en affär som inte gick igenom och såg tysken flytta till Real Madrid istället, men nu sägs intresset återigen vara väckt från Uniteds sida

Manchester United är i behov av förstärkning i en skadedrabbad trupp och Louis van Gaal sägs hålla ögonen ständigt öppna efter jakt på nya spelare. Efter en säsong som inte har varit riktigt vad som förväntades av laget så kan det komma att ske ändringar inför nästa säsong i ett försök att etablera sig i toppen av Premier League återigen. Ett försök att förnya truppen kan vara i form av Real Madrids mittfältare Toni Kroos, som United sägs vara väldigt intresserade av att värva skriver den engelska tidningen The Mirror.

Redan för två år sedan skall det ha funnits intresse för den tyske mittfältaren, som då spelade i Bayern München. Uniteds dåvarande tränare David Moyes var väldigt benägen att få in den 26årige VM-vinnaren och affären sägs ha varit så gott som klar. Men när van Gaal kom in i klubben sommaren 2014 och tog över för Moyes så skall han ha dragit sig ur affären, vilket betydde att Kroos gick till Real Madrid istället.

Nu rapporteras det om ett återuppstått intresse från The Red Devils sida, vilket såklart väcker frågetecken om huruvida van Gaal kommer att stanna till nästa säsong eller inte. Det har länge ryktats om att före detta Chelseatränaren Jose Mourinho kan komma att ta över i holländarens ställe. Van Gaal har ett år kvar på sitt kontrakt och har gjort klart att han vill stanna i klubben, men den arbetslöse Mourinho är verkligen benägen om att få ta över den anrika klubben och van Gaal har mycket press på sig för tillfället, då han måste ta chansen att vinna FA cupen samt försöka att komma in i topp fyra i ligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply