Officiellt: Tom Cleverley klar för Watford

bet365

Uppgifter gör gällande att Evertons Tom Cleverley är klar för Watford

Den förre Manchester United- och engelska landslagsmannen Tom Cleverley har bara medverkat i ett dussintal matcher under säsongen 2016/2017 och lämnar nu Everton. En flytt som sägs innebära en utlåning till Premier League-klubben Watford.

Det är Sky Sports som under torsdagseftermiddagen kommer med uppgifter om att Evertons engelske mittfältare Tom Cleverly ska vara klar för Watford. Everton och Watford sägs ha kommit överens om en utlåning som sträcker sig säsongen ut. Watford ska även ha möjlighet att göra övergången permanent då låneavtalet löpt ut.

Under säsongen har Cleverley endast framträtt i 12 matcher och det ska vara brist på speltid som ska ligga till grund för en utlåning till Watford. Everton ryktas i detta nu vara i slutskedet med att plocka in Manchester Uniteds franske mittfältare Morgan Schneiderlin. En värvning av Everton som skulle innebära ännu mindre chans för Cleverley att få spela.

Watford inledde årets Premier League-säsong på ett övertygande sätt, men laget har mot slutet haft det tuffare. De gula från södra England ligger nu på fjortonde plats i ligan med 7 poäng ner till nedflyttningsstrecket.

Tränaren Walter Mazzarri har sagt att han är beredd att värva in förstärkningar till truppen. Cleverley ser nu ut att bli italienarens första rekrytering till klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply