Tankovic: ”Känns som att de förnedrar mig”

bet365
bet365

AZ Alkmaars unge svensk Muamer Tankovic, som har erfarenheter från Premier League-spel med Fulham, är inte uttagen till A-landslaget, och inte heller det ordinrie U21-landslaget. Däremot är han uttagen till U21-laget för de yngre.

– Jag är riktigt besviken på ledarna och på Håkan Ericson (huvudtränare i U21-landslaget). Att jag inte är med i A-landslaget kan jag köpa, men att jag inte ens kommer med i det riktiga U21-landslaget köper jag inte alls. Jag pratade med Håkan för några dagar sedan och han sa att jag inte fanns i hans planer för ett eventuellt EM-slutspel. Sedan fick jag besked i dag att jag kom med i det andra U21-landslaget, säger Tankovic till Sport-Expressen.

Sveriges yngre U21-landslag kommer att möta Ryssland den 27:e mars och Norge den 31:a mars, men Tankovic kommer man inte att få se på planen.

– Personligen tycker jag att jag är för bra för att spela i det unga U21 och jag har meddelat Håkan att jag tackat nej. Jag tycker att han gör bort sig som inte tar med mig i riktiga U21-landslaget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365