Robin van Persie kan återvända till Premier League

Van Persie vill tillbaka till London

Robin van Persie kan vara på väg tillbaka till England igen. Enligt Engelska The Sun är holländarens nuvarande klubb Fenerbahce beredda att sälja om det kommer in ett bud från Premier League. 

Robin van Persie lämnade förra säsongen Premier League efter flera framgångsrika säsonger i båda Arsenal och Manchester United. Tiden i Fenerbahce har dock inte blivit som anfallaren tänkt sig och enligt engelska The Sun längtar 32-åringen nu tillbaka till England. Enligt källan vill den holländske landslagsmannens familj bo i London igen.

– Van Persie? Vi väntar på köpare om han vill bli såld, säger den turkiska klubbens president Azil Yildirim enligt tidningen.

Två Londonklubbar aktuella

Robin van Persie har tidigare kopplats ihop med Chelsea, men enligt The Sun är Londonklubben inte en av de klubbar som vill värva anfallaren. Källan uppger i stället att holländaren erbjudits till flera klubbar och att Crystal Palace och West Ham är två tänkbara framtida klubbadresser för stjärnan. Båda klubbarna ska enligt tabloiden vara på anfallsjakt efter att Chelsea vunnit kampen om den belgiska anfallstalangen Michy Batshuayi.

Svensk ersätter?

Robin van Persies eventuella flytt gör självklart att även Fenerbahce kommer ge sig ut på jakt efter en ny anfallare. Tidigare uppgifter har gjort gällande att klubben är intresserad av den svenske landslagsmannen Marcus Berg – det återstår att se om det ligger något i de ryktena.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365