bet365

Robert Lewandowski kan förlänga med Bayern München

Robert Lewandowski kan förlänga med Bayern München
bet365

Polacken öppnar för fortsättning i Bayern München

Robert Lewandowski ryktas bort från Bayern München. Men nu öppnar skyttekungen själv för en fortsättning hos Bundesliga-mästarna.

För två år sedan tecknade Borussia Dortmunds superstjärna Robert Lewandowski ett femårigt avtal med Bundesliga-konkurrenten Bayern München. Även där har den polske landslagsmannen imponerat stort, vilket har gjort honom till en av Europas mest eftertraktade spelare. Anfallaren, som gjort 21 mål på 20 ligamatcher den här säsongen, har kopplats ihop med klubbar som Real Madrid, Paris Saint-Germain, Manchester United och Manchester City.

Lewandowski kan förlänga med Bayern

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att Lewandowski kan tänka sig en flytt från Bayern, då han sägs vilja ha en ny utmaning. Men i en intervju med tyska Bild förklarar spelaren själv att det likväl kan bli en fortsättning för honom på Allianz Arena.

– Jag vet att det finns intresse för mig utomlands, men jag kan tänka mig att förlänga på grund av ett fantastiskt lag och lagarbete – för klubben är känd för att erkänna prestationer, säger anfallsstjärnan och fortsätter:

– Självklart har jag på sistone noterat hur klubben förberett för framtiden. Förlängningarna med Jerome Boateng, Thomas Müller och andra var ett bra tecken att Bayern kan behålla sina toppspelare trots pengarna från England.

Pep Guardiola vill ta med honom till Man City?

Efter säsongen kommer Pep Guardiola lämna Bayern för att ta över Manchester City, ersätts gör han av Carlo Ancelotti. Rykten har gjort gällande att spanjoren vill ta med sig både Thiago Alcantara och Douglas Costa till Premier League-klubben, men det verkar inte heller helt omöjligt att ”Lewy” följer med tränaren. Guardiola har tidigare beskrivit sin skyttekung som ”den mest professionella spelare han någonsin träffat”.

– Som professionell fotbollsspelare är det svårt att säga. Jag har många gånger hört spelare säga att de ska stanna och sedan kommer en annan tränare in och de är inte längre så önskvärda, har Lewandowski tidigare sagt till Die Welt am Sonntag.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply