Officiellt: Lee Tomlin klar för Bournemouth

Anländer från Championship-laget Middlesbrough

Premier League-nykomlingen Bournemouth fortsätter att förstärka. Idag blev den 26-årige spelaren Lee Tomlin klar för klubben på ett tre-årskontrakt. Han kommer närmast från Middlesbrough.

Den 26-årige anfallaren Lee Tomlin är nästa nyförvärv för nykomlingen Bournemouth. Premier League-klubben har därmed bekräftat två nyförvärv under tisdagen, efter det att den ivorianske landslagsmannen Max Gradel presenterades tidigare idag som klar från den anrika franska klubben Saint-Etienne.

”Passar perfekt in i planerna”

Lee Tomlin var förra säsongen en av de mest tongivande spelarna i Championship, där han med sina tio mål bland annat låg bakom att Middlesbrough tog sig till playoff-spelet. Nu har han skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre närmaste säsongerna med Bournemouth.
— Lee är en spelare som vi är entusiastiska över och kommer att få fans att resa sig i sin stolar. Han är någon som vi har följt under en längre tid och som vi tror kommer att passa perfekt in i Eddies och Jasons planer, säger klubbens vd Neill Blake.

Han uttrycker också ett stort nöje över att dagens två värvningar anlänt samt hur klubben agerat under sommaren transferfönster totalt sett.
— Vi är mycket nöjda med de affärer vi har genomfört den här veckan, och under hela sommaren, och tycker att det är en markör för var våra ambitioner ligger den här säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply