Officiellt: Kenwyne Jones lånas ut till succéklubben

bet365

Kenwyne Jones blev känd som en av Championships bästa targetspelare under sin tid i Southampton i mitten av 2000-talet. Därefter tog han steget till Premier League där han representerade Sunderland innan han begav sig till Stoke. I Stoke personifierade han Stokes ”primitiva” fotbollssyn med sin extremt kraftfulla spelstil. Denna säsongen har han gjort en okej säsong för Cardiff i The Championship med 13 mål. Trots det lånas han ut till en ännu bättre klubb – Bournemouth.

Bournemouth är kanske årets överraskningslag. Sydkustlaget leder The Championship och under, kanske England mest lovande tränare, Eddie Howes ledning har man tagit steget från bottenlag till League 1 till ett topplag i The Championship.

30-åriga Jones ska hjälpa till att spetsa till anfallet inför slutspurten av serien då Bournemouth siktar på en direktuppflyttning till Premier League.¨

I och med lånet av Jones får Tokelo Rantie ännu svårare att få speltid. Han ses nu som fjärde- eller femtealternativet som anfallare i Bournemouths 4-4-2.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply