Officiellt: Jelavic till Hammers

Nikica Jelavic är klart för West Ham

West ham fortsätter att vara aktiva. Först blev Song och Moses klara. Nu är dessutom Nikica Jelavic bekräftad av London-klubben. Anfallaren har skrivit på ett två år långt kontrakt med klubben. Detta meddelar West Ham på sin officiella hemsida. 

West Ham har gjort klart med sitt tredje nyförvärv på transferfönstrets sista dag. Efter lånen av Alex Song och Victor Moses bekräftar nu klubben att man köpt den kroatiske anfallaren Nikica Jelavic från Hull. Den 30-årige kroaten har skrivit på ett avtal med Hammers som sträcker sig över två år. Anfallaren lämnar alltså Hull City som åkte ur Premier League förra säsongen.

– Jag är väldigt nöjd över att ha skrivit på för West Ham eftersom det är en storklubb. Mitt mål är så klart att spela i Premier League och när West Ham-chansen dök upp kunde jag inte tacka nej, säger anfallaren till klubbens hemsida.

Spelat under Bilic tidigare

Jelavic har tidigare spelat under tränaren Slaven Bilic för det kroatiska landslaget och säger till klubbens hemsida att han ser fram emot att få jobba med Bilic igen. Jelavic började sin brittiska karriär i Glasgow Rangers innan flytten till Everton. Han stannade i Liverpool-klubben i två säsonger innan han flyttade till Hull. Nu fortsätter alltså karriären i London-klubben West Ham.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply