Officiellt: Bournemouth värvar Murray

Glenn Murray lämnar Crystal Palace för Bournemouth

Nykomlingen Bournemouth byter Crystal Palace. Det bekräftar klubben från södra England på sin officiella hemsida. Den 31-årige anfallaren har skrivit på ett 3-årskontrakt.

Bournemouth förstärker på transferfönstrets sista dag. Nykomlingen har tidigare i sommar plockat in bland annat Max Gradel, Joshua King och Sylvain Distin. Nu har man gjort klart med Glenn Murray som ansluter från Crystal Palace. Den 31-årige anfallaren har skrivit på ett tre år långt kontrakt. Det bekräftar Premier League-nykomlingen på sin officiella hemsida.

– Det känns fantastiskt att äntligen få komma hit. Jag har mött klubben många gånger under min karriär och deras utveckling är väldigt imponerande. Sättet killarna spelar på är offensiv och jag hoppas kunna sätta några bollar i mål, säger Murray till klubbens hemsida.

31 mål i Championship

Murray hade en imponerande säsong i Palace, då hans 31 ligamål i Championship hjälpte klubben till Premier League-avancemang. Murray spenderade en del av förra säsongen i Reading för att komma tillbaka efter en långtidsskada och nu ska karriären ta ytterligare fart i Bournemouth. Ingen övergångssumma har angetts för 31-åringen.

Fler namn på ingång

Bortsett från värvningen av Murray ska Bournemouth dessutom vara intresserade av Sampdoria-spelaren Eder. Sky Sports rapporterar att klubben ska ha ett privatjet färdigt för att flyga Eder från Italien till södra England.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply