Fiorentina öppnar för att sälja Guiseppe Rossi

Guiseppe Rossi kan lämna Fiorentina

På lördagen säger Fiorentinas president Andrea Della Valle till Radio Bruno att man kommer att se över truppen till transferfönstret, detta enligt SoloCalcio.se.

Guiseppe Rossi kommer allt längre ifrån Fiorentina, det skriver SoloCalcio.se. Enligt siten ska 28-åringen som precis kommit tillbaka från skada vara frisk men inte ingå i tränarens planer och kan därför vara på väg att lämna klubben.

– Jag tänker inte prata om transfermarknaden nu. Vi ska utvärdera situationen de närmsta veckorna, säger klubbens president till Radio Bruno, detta enligt SoloCalcio.se.

Rossi har trots sin relativt låga ålder redan representerat klubbar som VillarrealParmaNewcastle United och Manchester United innan han flyttade tillbaka till Serie A.

Jagad av flera klubbar

Skulle Guiseppe Rossi bli tvungen att lämna Fiorentina finns det flertalet klubbar som är intresserade av spelarens tjänster. Under en längre tid har Liverpool ryktats vara den hetaste destinationen för italienaren men på lördagsförmiddagen lades en ny klubb till på intressanter. Bologna sägs vänta på spelaren med öppna armar men enligt spelarens agent, Andrea Pastorello vill Rossi stanna i klubben.

– För att bli en toppspelare måste han bli fullt frisk komma tillbaka till sin gamla form. Det är endast en tanke och inget annat. Det är inget problem eller en kontrovers. Det är ingen tvekan om att det kommer bli svårt för honom att komma tillbaka i högform om han inte får spela, säger han till FirenzeViola.it

På frågan om hans klient kan lämna klubben inom det närmsta svarar han följande.

– Om han kan lämna? Nej, de lagen som jag läst om stämmer inte. Vi får vänta och se vad som händer fram tid jul. Precis som alla andra spelare vill han också spela. Han vill precis som alla spelare få speltid och känner sig inte bekväm i denna situationen. Just nu är det bättre om han inte läser vad som sägs eller skrivs.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365