bet365

Mauricio Pochettino om värvning av Gareth Bale: ”Varför inte?”

Mauricio Pochettino om värvning av Gareth Bale: "Varför inte?"

Tottenham-tränaren positiv till comeback för Gareth Bale

Mauricio Pochettino säger enligt Sky Sports att om man får chansen att värva tillbaka Gareth Bale till Tottenham Hotspur kommer man att ta den.

Sommaren 2013 blev Gareth Bale äntligen klar för Real Madrid efter flera rykten och rapporter. Summan rapporterades då till 91 miljoner euro, men under torsdagen avslöjade portalen Football Leaks att affären var väldigt mycket mer än så. Förutom att summan avslöjades kom det även fram att Tottenham Hotspur har en förstaoption på spelaren om en annan Premier League-klubb skulle vilja värva walesaren. Detta innan 30 juni 2019. Skulle en annan klubb från den engelska högstaligan komma med ett bud har Spurs 72 timmar på sig att komma med ett erbjudande, och om de gör det tvingas Madrid sälja tillbaka spelaren. Något som White Hart Lane-klubbens tränare välkomnar.

– Om vi har möjligheten att värva honom så varför inte? Han är en otrolig fotbollsspelare och en spelare som kan förbättra vilket lag som helst.

Tidigare har både Tottenham Hotspur och Real Madrid gått ut med att spelaren varit billigare än Cristiano Ronaldo när han flyttade från Manchester United till den spanska huvudstadsklubben, men nu har de riktiga siffrorna avslöjats.

 I kontraktet skrev Gareth Bale även under på att han inte skulle uttala sig negativt om Spurs eller klubbens ordförande Daniel Levy.
Källa: Sky Sports

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply