bet365

Marko Arnautovic jagas av PSG

Österrikaren aktuell för Paris Saint-Germain

Marko Arnautovic har varit med och lyft sitt Stoke City till nya höjder. Han bildar en av Premier Leagues kanske mest effektiva anfallskedjor med Bojan Krkic och Xherdan Shaqiri. Nu kan österrikaren dock lämna den engelska klubben för att spela i franska storklubben PSG.

Svenska fotbollsfans är bekanta vid Marko Arnautovic sedan kvalmatcherna mellan det svenska landslaget och Österrike inför EM. Där visade han prov på sin talang, men det är i Premier League som han har briljerat. Han har spelat en avgörande roll i många matcher för Stoke City, vilket har lett laget upp till en strålande position inför jakten på Europa-platserna. Man ligger endast sex poäng bakom Tottenham, som just nu har fjärdeplatsen.

Kan lämna för PSG

Enligt Sunday People kan Arnautovic vara på väg att flytta till en riktig storklubb i vinter. Enligt tidningen ska Paris Saint-Germain ha följt ytteranfallaren under två års tid, och man ska nu anse att 26-åringen är mogen för en flytt. Tabloiden menar att fransmännen redan har kontaktat Stoke och spelarens representanter för att höra sig om en framtida övergång.

Han kan därmed ersätta Ezequiel Lavezzi, som uppges kunna lämna klubben redan i januari. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365